Efter pandemin blev det väldigt populärt med att semestra i Sverige, campingar och stugbyar fullkomligt blomstrade. De nya orden ”hemester” och ”svemester” var här för att stanna.

Utlandssemestrarna minskade drastiskt eftersom fler och fler upptäckte fördelarna med att semestra på hemmaplan. Redan innan pandemin kom började dessutom trenden med resor i Sverige i och med klimatkrisen.

Upptäck Sverige

Många av oss har kanske rest världen över och besökt många olika länder, men inte så många är beresta i sitt hemland. Det finns mycket att upptäcka i vårt avlånga land, allt i från vackra stränder på Öland, karga öar på västkusten eller lugnet i Dalslands skogar.

Fördelar med att hyra en stuga

En stor fördel med att hyra en stuga i Sverige är alla fantastiska naturupplevelser som finns att upptäcka. Med en stuga har du dessutom ofta naturen rätt utanför dörren och har möjlighet att helt styra vad du vill göra på din semester. Du slipper dessutom oftast att flyga, vilket påverkar miljön positivt.

Att hitta en stuga

Det finns en mängd olika sidor att besöka som erbjuder jättefina stugor till bra pris. Kika runt online och se vad som passar dig bäst, det finns definitivt en stuga och destination för alla.