Som många andra så kanske ni fått ett par timmar extra på en flygplats på grund av omständigheter det inte går att göra något åt. I vänta på flyget så gäller det att hitta på saker som gör att man får tiden att gå. 

Mycket beror på vilken flygplats man sitter och väntar på. Större flygplatser så finns det alltid en massa butiker, restauranger och annat som man kan besöka för få tiden att gå. Har man inte intresse av shopping så kan man leta upp en hotspot med gratis Wi-Fi där man kan sitta och surfa helt utan kostnad. Välj något spännande spel som du kan fördriva tiden med. Det finns mycket att välja på. Speciellt om du går in på ett online casino som Videoslots. Välj något som du tycker är intressant och spännande.

Visst kan det vara spännande att sitta och titta på folk som finns på en flygplats. Detta kan vara en sysselsättning god som något annat. Se till att du har koll på vilken gate ditt flygplan går ifrån. Finns det sittplatser i närheten av denna så kan det vara en fördel att sitta där och vänta. Håll även koll på om det blir någon förändring gällande dina avgångar. Det kan förändras under tiden du sitter och väntar så var uppmärksam. Lämna aldrig ditt bagage vind för våg utan håll koll på väskor så inget försvinner.