travel young womanÄr du van resenär så kanske du har koll på det mesta som kan hända under en resa. För det mesta så fungerar allt smärtfritt och den tiden som man är ute och reser är en ren njutning. Ibland kan saker och ting sätt lite käppar i hjulet och man får fundera en extra gång på hur man ska lösa situationen.

  • Var ute i god tid inför avgångar och resor, det är inte så skoj att bli tvungen till att boka om flyg eller annat.
  • Reser du ensam så är det helt okay att ljuga och säga att du är i sällskap om någon okänd kommer fram.
  • Reskassan försvinner på ett eller annat sätt, om det inte kan lösas på något sätt så finns det företag som FairLån som kan hjälpa dig tillfälligt.
  • Ta kopior på dina resehandlingar och ditt pass, skicka dessa till din egen mail. Du kan också skicka till någon släkting eller nära vän.
  • Kolla upp ditt mobilabonnemang om det fungerar dit du ska resa eller om du kan köpa ett lokalt sim-kort eller kontantkort som du kan använda på plats.

Att resa ska vara ett nöje så utsätt dig inte för onödig fara, självklart så ska man våga testa på olika saker när man är ute och reser men det kan vara bra att vara extra uppmärksam. Om man tänker sig för ett par extra gånger under man reser så kommer det att förhoppningsvis fungera smärtfritt. Vi vill passa på att önska dig som reser en god tripp och att inget händer dig!