Det finns så många vackra resmål i Grekland och det kan ibland vara svårt att bestämma sig för var man vill förlägga sin semester. Skall man välja fastlandet med Aten eller kanske satsa på någon av öarna?

Ett tips kan kanske vara att boka en billig och direkt flygbiljett till Aten för att sedan resa runt på egen hand och upptäcka det vackra landet. Många människor väljer att boka en charterresa, men ofta får man då finna sig i att stanna på en ort hela semestern. Det kan vara mycket intressant att göra en egen rundresa med start i Aten.

Upptäck Grekland

Ett tips kan vara att fixa flygbiljetten genom att boka med BilligaFlygresor.se till Grekland. Här kan man hitta riktigt billiga flygresor och det är naturligtvis en bra start på semestern. Sen planerar man in sin resa genom att helt enkelt söka på kartan efter de orter man vill besöka. Några dagar i Aten är ju en given start på semestern. Efter det är det skönt att söka sig ut mot Medelhavet för en något lugnare fortsättning. Aten är en relativt hektisk stad och det kan vara skönt med några dagar efter kusten. Härifrån är det ofta enkelt att ta båten ut till någon av öarna. Skiros är en mycket vacker grekisk ö och ett bra tips på ett härligt utflyktsmål.